„БСП-София да не се занимават с теория на шахмата и с избирателно морално говорене, а да свършат малко работа”, това каза в ефира на БТВ общинският съветник Стефан Марков. Партиите до една се занимават с интриги и дребно заяждане по оста ГЕРБ-БСП от типа пешки, царици, топове и офицери. Между теориите по шахмат не е лошо да започнат да се грижат за интересите на гражданите, а не със своите партийни интереси.

„Според мен трябва да се изчакат институциите да свършват своята работа, очевидно те са свършили някаква част от работата си, това дава резултат. От морална и политическа гледна точка според мен тази оставка е правилен ход”, смята общинският съветник.

Стефан Марков попита представителя на БСП в студиото, дали ще бъдат принципни и ще свалят политическото си доверие, ако бъде повдигнато обвинение, след като беше поискан имунитет на техен депутат и евентуален кандидат за кмет на София. Добре е в политиката да няма двойни стандарти.

„Важното в цялата тази тема с „Граф Игнатиев“ не е дали лицето Крусев, който сигурно е добър човек, е сбъркал нещо и дали на негово място ще дойде Иван, Драган или Петкан. Това не недоумяват някои колеги, че оставките решават техните електорални проблеми, но не и проблемите на гражданите.”, коментира още той.

Общинският съветник допълни, че не е невъзможно Евгени Крусев да е бил подведен и всеки е невинен до доказване на противното. Важен момент е защо проектантът е сменил разбиранията си за тази т.нар. подложка и защо е проектирал няколко други трасета преди това със същата, от която в този случай се отказва и твърди, че това е драматично.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>