На 21 юни от 20:00 ще се проведе онлайн дискусия по горещите теми на София.

Това съобщи общинския съветник Стефан Марков във фейсбук.

Той припомня, че срещите от поредицата градски срещи в районите под мотото „СОФИЯ МОЖЕ ПОВЕЧЕ“ вървят добре и от есента стартира поредица градски онлайн срещи.

Онлайн дискусията със Спаси София ще бъде по темите транспорт, въздух, павета на Дондуков и други актуални общински теми.

Събитие във Facebook:

Този път е нещо различно – дискусии на живо във Фейсбук с хората, които управляват и взимат решенията в София. „Дискусия за София с…“ е новата ни рубрика, която цели да позволи на софиянци смело и без цензура да задават своите въпроси, заявяват своите приоритети, да получават конкретни отговори и да искат ясни ангажименти от страна на управляващите.

Първият епизод е тази сряда (21 юни) в 20:00ч. с общинския съветник от Реформаторски блок – Стефан Марков.

Избраните теми са:
1) Проблемите и възможностите пред градския транспорт;
2) Пешеходен, зелен и достъпен град и
3) Презастрояването в кварталите.

Очакваме тук под формата на коментари вашите въпроси, които да зададем и дискутираме заедно със Стефан Марков. По време на излъчването, пък, ще имате възможност да задавате допълнителни въпроси на живо в страницата на Спаси София.

Вашият глас е важен!

#СпасиСофия #ГрадскиДискусии #СофияLive

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>